subota, 6. listopada 2012.

Top YT vlogerice

Vjerujem da svi pratimo neke yt vlogerice i ucimo od njih neke osnovne stvari o svemu. Ja ih ne pratim puno, ali ovdije će biti moje omiljene:D
1. Juicystar07,Blair Fowlers
Blair je tipična američka bogatašica, ali i moja omiljena vlogerica. Ona je naprosto toliko simpatična i toliko priča da je se jednostavno mora zavoljeti. Radi puno tutorijala o kosi i jako često radi haule o svemu što je kupila. Često i radi DIY vide-e te kao i večina yt vlogerica radi mjesečne favorite. A uz sve to ona i ima prekrasnu kolekciju make-upa što svakako morate pregledati.

2.Allthatglitters21, Elle FowlersBlairina sestra Elle je takđer vrlo popularna među yt zajednicom, ali je nekako više girly tip ili ti barbika. Ona radi više make up tutorijala, ali ona se koncentrira samo na to, neki haul ili na sadržaj njene torbice. Ima ljepšu make up kolekciju od sestre(barem meni) i ta kolekcija je toliko organizirana da bi se svi osječali ljubomorno pored toga. Sve u svemu, kada se spoje rade odlične videe i posječuju razne revije.
 
 
3.Beautybaby44,Lindsey
Ova slatka plavuša(od ovog tjedna je smeđokosa ili nešto slično) je prva vlogerica koju sam počela pratiti. Ni sama neznam zašto me je toliko dojmila, ali od tada pogleda svaki njen video. Ona radi puuno haula, nešto make up tutorijala i outfite kroz tjedan. Ponekat zna biti iritantna pogotovo kad joj se nešto jako,jako,jako sviđa od proizvoda koje recenzira. Jako je mlada, i ako gledate nejzine haule uvijek će spomenuti da je sve kupila vlastitim novcem. Svaka čast Lindsey
4.Missglamorazzi, Ingrid
Ona je uz Juicystar07  moja omiljena vlogerica na You Yube-u. Radi puno haula, make up tutorijala i prikaz tjednih outfita. Način na koji priča je jako zanimljiv, a ona je jako slatka. Nedavno je objavila svoju kolekciju lakova. Kaže da voli putovati, a i kad radi haule često pokaže i knjige koje je kupila. Njezini videi su zanimljivi i poučni. 

Koje YouTuberice vi pratite?
                                                                                                    

Nema komentara:

Objavi komentar